В края на лятото Никол Шерцингер реши да разкрие на феновете

...
В края на лятото Никол Шерцингер реши да разкрие на феновете
Коментари Харесай

Как е изглеждала Емрата в тийнейджърските си години

В края на лятото Никол Шерцингер реши да разкрие на почитателите си няколко фотоси от началото на кариерата си. Всички я познаваме като едно от девойките на групата The Pussycat Dolls, само че истината е, че тя стартира своята кариера надалеч преди този момент, когато е единствено на 19 години.
 Никол Шерцингер, старите ѝ фотоси и по какъв начин е изглеждала певицата на 19 години
Как е изглеждала Никол Шерцингер на 19

Не чакахме такава визия

Тъй като първите ѝ музикални изяви в действителност са и в напълно друг музикален род, тя наподобява доста по-различно. С тежък грим и черни облекла. Много " по-дарк ", в случай че можем да се изразим по този начин. 

След разходката обратно във времето с Никол, сега в предишното ни връща не какъв да е, а горещият модел Емили Ратайковски. Преди броени дни тя качи няколко фотоси от тийнеджърските си години. И макар че промени решението си и ги отстрани от профила си в Instagram, те въпреки всичко продължиха да " виреят " в интернет пространството и да се носят от профил на профил. Феновете знаят по какъв начин архивите да живеят постоянно. 

Не можем да си разбираем смяната в решението на Ермата, тъй като фотосите явно са си доста свежи. И въпреки от нея да не струи познатия съблазън, с който сме привикнали през последните години, Емили Ратайковски несъмнено наподобява доста добре.

Едно готино момиче, което умее да се забавлява. Тийнейджърка, която по всичко проличава, обича огромните мъжки компании с шумни празненства и може би малко гръндж музика. 
 Емили Ратайковски, High Low with EmRata и какво показа за връзките си с мъжете моделът
Емрата завърши с мъжете, само че не и с дамите

Какво показа за връзките си Емили Ратайковски

" Защото аз съм просто едно тийнейджърско мръсно бебе ", написа Емрата под въпросните фрагменти и както означиха доста от почитателите ѝ преди фотосите да изчезнат: " всячески си просто супер. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР